Manliga sexleksaker

sexleksakerSexleksaker är till för att hjälpa till att uppnå orgasm vid onani. Det finns ett antal olika att välja mellan, om du är man.

Lösvagina
En lösvagina är en konstgjord vagina som används vid manlig onani. Det finns även lösvaginor med vibrator i sig, och det finns även med andra öppningar som efterliknar munnen och analen, istället för en vagina. Materialet lösvaginor tillverkas utav är oftast silikon eller gummi, men mer exklusiva varianter är tillverkade i ett material som kallas ”cyberskinn”, som ska kännas nästintill identiskt som mänsklig hud.
En stor tillverkare av sexleksaker, som har specificerat sig på lösvaginor är ”fleshlight”. Det speciella med ”fleshlight ” är att lösvaginan är gömd inuti ett ficklamps-fodral, så när produkten inte används ser det enbart ut som en ficklampa. ”Fleshlights” är även kopior av kända porrstjärnors vaginor. Lösvaginor används även i tillverkning av sexdockor, som också är en av vanliga, manliga sexleksaker!

Sexdockor
En ”uppblåsbar barbara”, som sexdockor är kända som i Sverige, är en uppblåsbar docka och en utav de sexleksaker för män som existerar. Dockan har rustats med en lösvagina som man penetrerar, men det finns även sexdockor med öppningar för anal och mun. Materialet dockorna är gjorda av är oftast plast eller latex, och det finns billiga modeller som enbart är en enkel torso till modeller som efterliknar riktiga människor i extremt välgjorda kopior.