Kopieringspapper hemma

kopieringspapper500 ark eller en hel pall med papper? Att köpa in kopieringspapper till jobbet eller hemmet passar både till de som ska slå på stort eller behöver mindre papper. Vem behöver inte skriva ut då och då?

Det du behöver veta när du köper kopieringspapper är att ett standardpapper väger 80 gram och är vitt – det är med andra ord det du beställer. Kopieringspapper går att köpa både med hål i och utan hål – det väljer du själv efter just dina behov. Kanske ska de utskrivna papperna direkt in i en pärm, i så fall är det praktiskt med kopieringspapper som redan har hål. Är det istället papper som ska gå till uppsatser eller informationsbrev kan det vara bättre om kopieringspapperna inte har hål för att det ska bli så snyggt som möjligt.

Ju mer ark eller kartonger kopieringspapper du köper desto billigare blir det, praktiskt eller hur? För att få det bästa priset är ett förslag att börja jämföra olika hemsidors priser med de fysiska butikerna – låt dig inte luras av fraktkostnaden som tillkommer på nätet. Kopieringspapper finns i många butiker till riktigt bra priser och det är därför smart att köpa in en bunt redan i dag.