Sortera med plastsäckar

plastsäckarDet kommer en dag när vi måste städa bland våra minnen. Kanske ska du flytta hemifrån, kanske ska du flytta in till någon du gillar eller så kanske det en skilsmässa som ska genomföras. Hur som helst är det inte din favoritsyssla att gräva upp gamla, begravda, hundar och därför kan det kännas skönt att få sorteringen överstökad så snabbt som möjligt. Med hjälp av plastsäckar kan du på ett kick börja välja vad du ska ha kvar och vad som ska slängas. Kanske är det dags att släppa taget om vissa prylar och kanske är det dags att spara andra.

Plastsäckar gör att du kan välja vad som ska slängas och vad som ska sparas – men det går mycket snabbare än vad det skulle gjort annars. Genom att ha flera olika plastsäckar med olika innebörder som ”slänga”, ”spara”, ”ta med till mitt nya hem”, ”lämna kvar” och så vidare kan du på ett ögonblick bestämma var varje sak ska vara. När du sortera med plastsäckar är ingenting svart eller vitt utan det finns en härlig gråzon. Perfekt för dig som har svårt att skiljas från prylar, men ändå behöver slänga en del. Plastsäckar gör flytten mindre jobbig och dessutom går den snabbare.