Varianter och storlekar på pappershållare

Pappershållare finns i en rad olika varianter, storlekar, former och färger. De passar utmärkt att använda för att hålla papper på plats och för att alltid ha papper till hands. Pappershållare är i första hand till för hushållspapper, toalettpapper och så vidare.

PappershållarePappershållare för hushållspapper

Pappershållare för hushållspapper finns i olika varianter och den vanligaste är hållaren med en fot och en pinne eller en stång där man trär på rullen. De är vanliga i köksmiljö och passar utmärkt hemma på köksbordet eller på kontoret.

Pappershållare för stora pappersrullar

Behöver man lite större mängder papper bör man köpa in en pappershållare för stora pappersrullar. Dessa passar bra i verkstadsmiljö där lite grövre rengöring är vanlig.

Pappershållare för toalettpapper
En vanlig form av pappershållare är den som används för toalettpapper. Den har man bredvid toaletten för att den ska finnas nära till hands vid toalettbesök. Man fäster den vanligtvis i väggen. Det finns även hållare för flera rullar – dessa ställer man på golvet och staplar rullarna på varandra i hållaren.

Pappershållare på väggen
En annan form av pappershållare för hushållspapper är den som man fäster på väggen och då drar man ut pappret genom ett hål längst ned i pappershållarens botten.